Leta i den här bloggen

söndag 5 september 2010

Jakt och lingon

Ja inte är jag särskilt duktig att hålla den här extremt intressanta bloggen levande. Reser (för) mycket, jobbar (för) mycket och grejar (för) mycket. Nåväl, det är sensommar. Kruståteln har gått från vackert lila till ljust ljust brunt och alla frön fastnar i Bretonens Atjis ögon när vi är ute på fågeljakt. En jakt som präglas av långa skogspromenader och väldigt många stötta fågelkullar. Stötta i det här sammanhanget är positivt för då har skytten(jag) inte hunnit fram innan de flyger sin kos.

Med min kärlek till naturem borde jag rösta på miljöpartiet. Men de sitter så fast i att man gynnar naturen bäst genom att inte göra något alls eller helst backa bandet. Men det är så svårt att konservera när utveckling kräver föändring, Titta bara på barnen. Deras mål och drivkrafter är så otroligt annorlunda jämfört med när vi var små. Dessutom skiter de flesta unga i miljön idag, bara de kan tjäna ihop till en ny Ipod. Miljön klarar vi bäst genom att använda välfärdsmedel till förbättringar. Och välfärdsmedel kommer genom fritt företagande som tyvärr skapar åverkan på naturen MEN som tack vare våra naturskyddsallianser har regeringar fått ett mycket bättre fokus på miljön och det kommer bara att bli bättre.

Mer senare.

Hoppas att miljöpartiet tar sig samman eller att centern biter ihop och blir ett bra miljöparti. Med nya energiformer som gör kärnkraften onödig om tio år.

Hej

Johan

1 kommentar: